Årsmøte
UBIL sitt årsmøte ble avholdt 20. mars 2017. Årsmøtereferat er tilgjengelig her
UBIL styret
Bli medlem

Ta kontakt med styret
To become a member contact the board

Aktuelt

UBIL deltar i SYKLE TIL JOBBEN aksjonen
19. april til 17. juni 2017
Se: sykletiljobben.no

Langrenn

Skigruppen ved UiB består av en håndfull uorganiserte individualister som likevel møtes med jevne mellomrom.  Vi ønsker flere aktive skiløpere på alle nivå velkommen!  Det arrangeres relativ fast torsdagstrening og denne siden vil oppdateres med oversikt over bedrift og turrenn utover vinteren 2012 som man deltar i.  

 Treningstid

Hver torsdag kl. 1630. Møtested er utenfor hovedinngangen til Studentsenteret. Vær presis! Ta kontakt med janpetter.hansen@ift.uib.no hvis du ønsker å få info om hvilken trening som planlegges og for å bestille plass i bil til skiløypen.

Kontakt

Jan Petter Hansen, Institutt for fysikk og teknologi, tlf. (55 5)8 27 64

Renn 2012

(Hver sesong arrangeres enkelte bedriftsrenn, dessverre ikke etter fast annonsert skjema)

Bergensrennet – kvamskogen 25. februar. 

Herresåsen Rundt – Voss 11. mars

Skarverennet – Finse 21. april

Ta kontakt om du ønsker felles transport etc. Ubil dekker for 2012 sesongen 50% av startkontingenter opp til 700kr totalt.  Krav om refusjon med kvitteringer må oversendes seinest 1. mai 2012

Skarverennet og helgetur til Ottesheimen

Årets tradisjonsrike sosiale samling er Skarverennet. Vi har til dette rennet tradisjon for å leie UiBs hytter på Ustaoset og arrangerer en sosial weekend fra fredag til søndag.  Påmelding må gjøres i god tid under etter første mann til mølla prinsippet.

Påmelding Ustaoset

Ingunn Vie Skare, Kollegiesekretariatet, tlf. (55 5)8 20 01

Alle synspunkter som kommer til utrykk i denne bloggen tilhører forfatteren eller den enkelte kommentator, og er ikke utrykk for Universitetet i Bergens offisielle holdning eller politikk med mindre dette er spesielt anmerket.