Medlemskap

Hvem kan bli medlem?

Universitetets bedriftsidrettslag – UBIL – er et av flere velferdstilbud til universitetets ansatte (Side åpnes i nytt vindu).

Alle ansatte ved Universitetet i Bergen og Studentsamskipnaden på Vestlandet (Sammen) og deres ektefeller kan bli medlem av UBIL. Studenter med studierett anses som ansatte ved UiB.

Medlemskap koster kr. 300,- pr år.

Medlemskontingent trekkes i lønn etter skriftlig samtykke, som må sendes styret ved innmelding.

Eksternt ansatt?

Ansatte ved bedrifter med særlig tilknytning til UiB kan også bli medlemmer etter vedtak i UBIL-styret. UBIL har blant annet medlemmer fra følgende bedrifter:

NSD
UNI Research
Nansensenteret
SIU
m.m.

Medlemsfordeler

Treningskort

Universitetets ansatte får kr. 100,- i avslag i prisen ved kjøp av treningkort hos Sammen. Er du UBIL-medlem i tillegg og avhengig av idrettshallen i Studentsenteret for å trene og spille kamper, får du ytterligere kr. 100,- i avslag pr. semester.

NB: UBIL-medlemmer må dokumentere medlemsskap i UBIL ved kjøp/fornying av treningskort hos Sammen, enten med lønnsslipp (UiB-ansatte) eller med giro og kvittering (eksterne medlemmer). UiB-ansatte som får kontingenten trukket fra lønn vil kunne dokumentere dette med juni-lønnslippen.

Som UBIL-medlem med treningskort på Sammen får du tilgang til alle treningssentrene samskipnaden driver, og til hele spekteret av aktivitet som studentidretten tilbyr.

Startkontingenter

Startkontingenter dekkes med 50 % inntil kr. 700,- pr. år.

Nasjonalt

Medlemsfordeler presentert av Norges bedriftsidrettsforbund